Veste badkamer 

Geniet van de heerlijke, oosterse sferen in badkamer De Veste! Met zijn strak vormgegeven wastafel met ruime onderkast, de royale douche met thermostaatkraan en douchedeur van veiligheidsglas, straalt badkamer De Veste één en al helderheid en ruimte uit. Verder is deze badkamer voorzien van een fraaie designradiator en diverse accessoires. Het zwevende toilet geeft extra ruimte aan de badkamer en is gemakkelijk schoon te maken. Alle keramiek van Villeroy & Boch is uit te breiden met Ceramicplus. Deze speciale beschermlaag zorgt ervoor dat kalk en vuil minder snel hecht, waardoor de wastafels binnen een handomdraai weer schoon zijn.

Doucheruimte

In deze royale doucheruimte vindt u een ruime rechthoekige Villeroy & Boch douchebak in de kleur wit. Wat u niet ziet in deze doucheruimte is het plateau waarop u eventueel uw shampoo kunt neerzetten. Verder vindt u in de doucheruimte van De Veste badkamer een douchedeur van onze leverancier Sealskin. Deze douchedeur is nauwkeurig in te stellen door de doordachte versteltechniek in het muurprofiel en tevens kunt u de profielkleur en het glassoort kiezen. Dus indien u een fraai gesatineerde band in het midden van het douchedeur wilt hebben is dit bij deze douchedeur zeker mogelijk! De blikvanger in deze royale doucheruimte is toch wel de Hansgrohe doucheset met douchethermostaat! De Hansgrohe douchethermostaat is niet alleen mooi, maar ook van alle gemakken voorzien. Deze thermostaat beschermt u tegen een onverwacht koude douche of bloedhete verrassing en biedt u zo comfort en veiligheid.

Zwevend closet

Het closet uit de complete badkamer De Veste is een lid van de hoogwaardige keramiekcollectie Subway van Villeroy & Boch. Dit zwevende toilet heeft een tijdloze uitstraling en doordat het een hangend toilet is, is deze ook gemakkelijk schoon te maken. Ook dit keramiek van Villeroy & Boch is voorzien van Ceramic Plus. Wat u niet ziet in deze badkamer is het Geberit inbouwreservoir. Dit hoogwaardige inbouwreservoir verzekert u van absolute kwaliteit en is in een handomdraai te installeren. De moderne bedieningsplaat van Geberit heeft een rechte vorm en past daarmee perfect in de strak ontworpen badkamer van Bad in Beeld. De bedieningsplaat is van kunststof en heeft twee toetsen voor een grote en kleine spoeling en is leverbaar in verschillende kleuren. Om de toiletcombinatie in De Veste badkamer compleet te maken zijn de closetrolhouder en de closetborstelhouder van het merk Geesa opgenomen.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak