Nationale Badkamer Garantie

Een onafhankelijke stichting zodat u meer zekerheden heeft.

Badkamergarantie

Als u bij ons een badkamer koopt, bent u verzekerd van waterdichte garanties. Wij zijn aangesloten bij Nationale Badkamer Garantie, een onafhankelijke stichting zodat u meer zekerheden heeft.

Kwaliteit en service

Met onze kwaliteit en service zit het goed! Toch hebben wij besloten om u nog meer garanties te geven. Een badkamer kopen, doet u maar een paar keer in uw leven. Het is een flinke investering die vooral plezier moet geven.

Badkamergarantie; uw vijf zekerheden

5 jaar garantie 
Op alle badkamer producten en sanitair artikelen die wij verkopen krijgt u 5 jaar garantie. Het garantietermijn op geleverde producten is normaal 2 jaar, omdat wij zijn aangesloten bij Nationale Badkamer Garantie geven wij standaard 5 jaar garantie.

Veilig aanbetalen 
Uw aanbetaling wordt gegarandeerd door Nationale Badkamer Garantie. Mochten wij onverhoopt failliet gaan, dan bent u uw aanbetaling niet kwijt.

Afbouw gegarandeerd 
Als wij de installatie van uw badkamer mogen verzorgen, heeft u de garantie dat de badkamer wordt afgebouwd. U komt nooit met een half geïnstalleerde badkamer te zitten als gevolg van een faillissement. Nationale Badkamer Garantie geeft u de garantie dat de badkamer zo snel mogelijk afgebouwd zal worden.

Geen verborgen extra’s 
U weet altijd precies waar u aan toe bent wanneer u bij ons een badkamer koopt! Oftewel geen verrassingen achteraf. U ontvangt van ons een complete offerte waarin alle kostenposten zijn opgenomen. Wanneer er eventuele meerkosten tijdens het proces zullen zijn, zullen we dit altijd vooraf met u overleggen.

Onafhankelijke geschillencommissie 
Als u niet tevreden bent, kunt u zich wenden tot de Nationale Badkamer Garantie geschillencommissie. De Nationale Badkamer Garantie geschillencommissie bestaat uit onafhankelijke deskundigen die indien nodig de situatie bij u thuis komen bekijken.

Vragen over de garantie van uw badkamer?

Heeft u nog vragen over de garantie van uw badkamer? Neem dan contact op of lees meer op www.badkamergarantie.nl.

Maak een afspraak

Bij ons staat u als klant centraal, dus ook na oplevering zullen we samen met u kijken of alles naar wens en tevredenheid is gebeurt. Maak direct een afspraak met een keuken adviseur.